Популярне

Громадський транспорт Тернополя буде перевірятись

Відтепер контролери перевірятимуть пасажирів громадського транспорту на наявність проїзних квитків. В разі їх відсутності - штрафуватимуть.

Муніципальні інспектори тепер будуть штрафувати тернополян, які не мають проїзного квитка. До цього часу лише попереджали. 

“Єдиним доказом того, що пасажир оплатив поїздку є роздрукований з валідатора квиток. Контроль за проїздом у громадському транспорті і раніше відбувався. Зараз вирішили підсилити контроль інспекторами. Але все ж стоїть питання не оштрафувати людей, а попередити їх про те, що квитки потрібно брати, щоб у цьому був порядок. Також йдеться і про дотримання санітарно-епідеміологічних правил. Водії попереджені про те, що не можна їздити без масок, перевозити пасажирів без масок. Але оскільки раніше не було посиленого контролю, багато-хто дозволяв собі порушувати. Зараз поліція почала штрафувати водіїв, контролери стежать за порушеннями. Думаю, і пасажири, і водії зрозуміють, що важливо дотримуватися усіх правил. За порушення санітарно-епідеміологічних вимог у громадському транспорті відповідальність несе водій. Якщо пасажир заходить без маски, йому водій має зробити зауваження, рушити водій не може, поки в салоні є пасажир без маски. Водій не має права возити пасажирів без масок, а також не має права возити більше пасажирів, ніж передбачено заводом-виробником”, – пояснив заступник начальник міського управління транспортних мереж Антон Марчевський.

Також в усіх автобусах буде встановлено систему відеоспостереження. Притягуватись до відповідальності будуть і водії, якщо відмовлятимуться видавати квитки.

Інеса Рейвен
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією